Speak si Guz lanseaza impreuna piesa “Tu Erai”

Speak și Guz lansează împreună piesa “Tu Erai” însoțită de un videoclip finalizat în mai puțin de 24 de ore.

Piesa a fost făcută de către Guz, Speak, dar și de către Max Kissaru, iar videoclipul a fost realizat de către Loyal Trip Cartel. Cu siguranță ați ascultat piesa de nenumărate ori, iar dacă nu ați văzut videoclipul, acum este timpul.

“Am decis tocmai acum, după doi ani, să facem videoclip melodiei, pentru că oamenii au tot cerut asta, iar în ultima perioada, piesă a “reînviat” pe Youtube, ajungând să facă peste 1 milion de vizualizări în nici 3 săptămâni. Mă bucur mult că am reușit într-un final să filmăm, iar acest lucru dovedește că muzică nu are limitări de sezon, timp sau spațiu!”, declara Speak.

“M-am bucurat și la început când am lansat piesă alături de Speak, dar acum m-am entuziasmat și mai tare văzând că piesă a luat amploare și ascultătorii vor și videoclip. Sper că odată cu lansarea videoclipului reușim să transmitem mai multor ascultători emoția din piesă”, declara Guz.

Speak si Guz lanseaza impreuna piesa “Tu Erai”

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

SPEAK participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu SPEAK este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar SPEAK

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SPEAK.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar SPEAK, impresariat SPEAK, impresariere SPEAK, pret SPEAK, contact SPEAK, agentie impresariat, Contact Impresar SPEAK, SPEAK pret nunta, SPEAK pret evenimente, SPEAK pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SPEAK, SPEAK pret evenimente, preturi artisti, contact impresar SPEAK