Alex Velea a lansat Mona Lisa de Cuba

Alex Velea a lansat o noua piesa, Mona Lisa de Cuba, despre care sustine ca va fi hitul verii.

Piesa este produsa in studiourile Golden Boy Society, muzica este semnata de Theea Miculescu si Alex Velea, versurile apartin Theei Miculescu, iar videoclipul este realizat de realizat de Ciolpan Films.

Anul acesta, Alex Velea a mai lansat un proiect special, cu un concept aparte: 4 artisti, 10 piese, un album. Colaborarea dintre Lino Golden, Alex Velea, Mario Fresh si Rashid, care formeaza gasca Golden Gang, a adus publicului la inceput de an proiectul „10 din 10”, un album ce contine 10 piese cool si fresh, printre care se numara „Am plecat de jos”, „Fvck Banii” sau „10 din 10”.

Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau, fiind un artist complex si complet. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania.

Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.

Alex Velea a lansat Mona Lisa de Cuba

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

ALEX VELEA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu ALEX VELEA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ALEX VELEA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALEX VELEA.

Evenimente care urmeaza

impresar ALEX VELEA, impresariat ALEX VELEA, impresariere ALEX VELEA, pret ALEX VELEA, contact ALEX VELEA, agentie impresariat, Contact Impresar ALEX VELEA, ALEX VELEA pret nunta, ALEX VELEA pret evenimente, ALEX VELEA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALEX VELEA, ALEX VELEA pret evenimente, preturi artisti