Noul single al Alexandrei Ungureanu, “Mamuca”

Alexandra Ungureanu colaborează pentru prima oară cu Skizzo Skillz și lansează „Mămuca”, o piesă sensibilă și onestă despre iubirea față de mama și regăsire.

În clip artista apare pentru prima oară alături de mama să. Cu un concept creat de Cosmin Florea și regizat de Silviu Mindroc, videoclipul expune trăirile celor doi artiști, de la frică, iubire, la neputință și frumos.

„Oricât de tulburătoare ar fi o piesă de dragoste, una dedicată mamei nu se poate compară cu nimic. Sub semnul emoției a stat tot parcursul pe care l-a urmat acest cântec, din momentul în care am auzit pentru prima dată refrenul din zona Maramureșului, «Mămuca, nu mă sfădi». Relația cu mama mea este una specială, foarte strânsă, dar nu ușor de gestionat, așa că am simțit nevoia să cant despre asta. Este o relație cu bune și cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc și fiecare pe sine. Așa că această piesă a devenit o terapie în sine, cu atât mai mult cu cât mama a fost de acord să apară în videoclip, o experiență unică”, mărturisește Alexandra.

Piesa „Mămuca” este compusă de către Alexandra Ungureanu alături de Skizzo Skillz, Sebastian Lazăr, Teodora Păcurar și Vlad Mazarel și este inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei.

„Atunci când mi-a trimis Alexandra piesa #Mamuca, a fost prima oară când am terminat o strofă fără să o scriu, de parcă era deja acolo și mă aștepta de ceva timp. Mă bucur că lansăm piesă asta împreună”, adaugă Skizzo Skillz.

În aprilie 2018, Alexandra a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce explorează un sound future-pop cu subtile influențe etno și recompune imaginea esteticii autentic românești.

Noul single al Alexandrei Ungureanu, “Mamuca”

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

ALEXANDRA UNGUREANU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: DJ + claviatura

Pretul pentru un concert cu ALEXANDRA UNGUREANU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ALEXANDRA UNGUREANU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALEXANDRA UNGUREANU.

Evenimente care urmeaza

impresar ALEXANDRA UNGUREANU, impresariat ALEXANDRA UNGUREANU, impresariere ALEXANDRA UNGUREANU, pret ALEXANDRA UNGUREANU, contact ALEXANDRA UNGUREANU, agentie impresariat, Contact Impresar ALEXANDRA UNGUREANU, ALEXANDRA UNGUREANU pret nunta, ALEXANDRA UNGUREANU pret evenimente, ALEXANDRA UNGUREANU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALEXANDRA UNGUREANU, ALEXANDRA UNGUREANU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar ALEXANDRA UNGUREANU