Contact Impresar Ruby

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45-50 min.

RUBY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu RUBY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  RUBY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar RUBY.

Contact Impresar Ruby

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Ruby

Ana Claudia Grigore, nascuta pe 28 ianuarie 1918 in Medgidia si cunoscuta sub numele de scena Ruby, este prima interpreta din Romania care s-a lansat in strainatate.

Dupa ce a sustinut primul sau concert intr-un club din Germania, in 2010 a venit si primul ei disc single intitulat “Touch me”, care s-a bucurat de succes in Turcia. La scurt timp a lansat si ce-a de-a doua piesa, “Get high”, in colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Single-ul „Touch Me” a fost nominalizat la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

In februarie 2011, Ruby lanseaza piesa „Party Hard”, urmand ca la inceputul anului 2012 sa lanseze un nou single cu videoclip, intitulat „Miracle of Love” si a intrat pe locul 31 în clasamentul național Romanian Top 100.

Unua dintre cele mai de succes piese ale artistei, dar si primul single in limba romana, avea sa se lanseze in toamna lui 2012. Hitul „Stinge lumina” a ajuns repede pe pozitia 18 si a fost auzita pe toate radiourile si la tv.

In 2014, artista câștigă aprecierea unui nou target de ascultatori lansand 2 single-uri in genul de muzica pop, “De la distanță” si “Tu (Inima si Sufletul)”.

In 2015 Ruby lanseaza 3 single-uri care au reusit satranga peste 10 milioane de vizualizari pe youtube: “Nu pune la suflet” feat. What’s Up, piesa care a stat pe locul 1 timp de 6 săptămâni în Romanian Top 100, “”Lasă Cucu-n Pace” feat. Moroșanu & Dorian Popa si “”Bună, ce mai zici?”.

Anul 2016 a venit cu un single solo, respectiv “Tata”, si patru colaborari, dintre care doua i-au adus peste 50 de milioane de vizualizari – Nosfe feat. Ruby “Condimente”, Ruby feat. Uzzi “Nu caut iubiri”.

In 2017, Ruby aduce trei single-uri de succes: “Luptatoare”, “Soare Patrat” si “Adevar sau Minciua”, iar in 2018, artista lanseaza “Rochia mea” si unul dintre cele mai recente piese, “Invizibil”.

In prezent, artista are concerte in toata tara si piesele nu inceteaza sa apara cu succes.

Ruby Official Ruby Wikipedia