• Servicii editare audio
 • Orchestratii muzicale
 • Mix si mastering audio
 • Studio de inregistrari audio
 • Productie si compozitie muzicala

Rezervare artisti pentru evenimente

Te sprijinim in a contracta cei mai buni artisti pentru evenimentul tau, fara comisioane de impresariat sau alte taxe ascunse

Avem contact direct cu peste 80 de artisti sau cu managementul acestora!

Gasca Production inseamna, intai de toate, grija fata de clientul nostru. Iti oferim expertiza noastra in organizarea de evenimente, analizam cu atentie cerintele tale si iti propunem cele mai bune variante de entertainment pentru bugetul tau.

Pentru a rezerva un artist pentru evenimente (corporate, private, nunta, botez, aniversare, evenimente organizate intr-un club/pub/discoteca, publice, evenimente primarii, zilele localitatii, baluri de boboci sau orice alt tip de eveniment unde veti solicita prezenta unui artist pentru un moment artistic) se vor parcurge cativa pasi:

 1. Iti alegi artistul preferat pentru eveniment
 2. Stabilesti data si locul unde se va desfasura evenimentul
 3. Iei legatura cu unul dintre consultantii Gasca Production
 • Consultantul nostru iti va comunica pretul/tariful si alte cerinte ale artistului ( transport, cazare, cerinte tehnice, protocol) si disponibilitatea artistului.
 • Consultantul nostru acorda suportul necesar in vederea bunei desfasurari a momentului artistic iar daca ai nevoie de sugestii si pentru organizarea evenimentului, iti stam la dispozitie cu experienta noastra.
 • Dupa ce ai luat decizia de a colabora cu artistul, consultantul nostru te va transfera la departamentul juridic pentru semnarea contracului.
 • Rezervarea artistului se confirma dupa semnarea contractului si achitarea avansului intre 30% – 50% din valoarea contractului.

Despre Tequila Party by Wilmark & Betty

Intr-o explozie de culori si sunete, Tequila Party este o calatorie muzicala si de dans in jurul lumii, pregatita sa transforme orice petrecere intr-un show complex.

Pe ritmuri dansante, Wilmark sustine un program de entertainment impreuna cu publicul prin concursuri pe echipe si lectii de dans si in acest fel, spectatorii devin parte componenta a show-ului.

Detalii aici…

Impresariat Artisti
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014