Adda lanseaza piesa “Te-as iubi”

Cu cateva zile inainte de Dragobete, ADDA lansează o piesă specială pentru fanii ei, o melodie în care trateaza intr-un mod diferit si original temele iubirii, dorintei si pasiunii. „Te-aș iubi”, după cum spune chiar ea, este un pas în afara zonei sale de confort, pentru ca arata o senzualitate pe care artista nu a subliniat-o pana acum.

„Am scris piesa acum doi ani, în câteva minute când m-am simțit foarte inspirată. Am ascultat instrumentalul și pur și simplu am scris. Este o piesă sensibilă, dar și foarte senzuală”, a remarcat ADDA.

Compozitia le apartine lui Eduard Feraru, ADDA, Șerban Cazan, Lucian Nagy și Florin Boka, iar textul este scris chiar de ADDA, Roland Kiss este cel care s-a ocupat de partea instrumantala si de chitare.

Videoclipul a fost filmat într-o noapte, în două locuri diferite: într-un studio și într-un penthouse, la etajul 11.TrandaFilm este cel care s-a ocupat de regie, la conpetul filmarii participand si Adda și Flavius Simion.

Adda lanseaza piesa “Te-as iubi”

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45-50 min.

ADDA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ADDA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ADDA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ADDA.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar ADDA, impresariat ADDA, impresariere ADDA, pret ADDA, contact ADDA, agentie impresariat, Contact Impresar ADDA, ADDA pret nunta, ADDA pret evenimente, ADDA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ADDA, ADDA pret evenimente, preturi artisti